Στοιχεία ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Αυλωνίτης, Σταμάτης Α.
Εκδόσεις: Έλλην
- Χρονολογία Έκδοσης: 2003
- Σελίδες: 348
- ISBN-13: 978-960-286-807-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται οι βασικές εισαγωγικές γνώσεις πάνω σε θέματα ποιοτικού ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας. Γίνεται μια προσπάθεια μύησης του αναγνώστη στη σημασία της ποιότητας μέσα σε οποιοδήποτε σύστημα παραγωγής. Δίνονται, επίσης, κάποια στοιχεία σχεδιασμού πειραμάτων και Διοίκησης Ολικής Ποιότητας στην προσπάθεια να τονισθεί η σημασία της βελτίωσης της ποιότητας. Τέλος, ο αναγνώστης εισάγεται στην εφαρμογή HACCP και HAZOP στα συστήματα παραγωγής.
(Από τον πρόλογο του βιβλίου)
ISBN13: | 978-960-286-807-2 |
Συγγραφέας: | Αυλωνίτης, Σταμάτης Α. |
Εκδότης: | Έλλην |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2003 |
Σελίδες: | 348 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ20 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 802 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |