Από το κακάο στη σοκολάτα
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Mitgutsch, Ali
Μεταφραστής: χ.ό.
Εικονογράφος: Mitgutsch, Ali
Εκδόσεις: Ερευνητές
- Χρονολογία Έκδοσης: 2006
- Σελίδες: 18
- ISBN-13: 978-960-368-071-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Ένα βιβλίο ιδανικό για τα νηπιαγωγεία και για τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Το βιβλίο παρουσιάζει τη διαδικασία παραγωγής από την πρώτη ύλη που είναι το κακάο ως τον προϊόν που είναι η σοκολάτα. Η εύχρηστη βιβλιοδεσία του επιτρέπει να διαλυθεί και να γίνει κάρτες για να διευκολυνθεί η εκπαιδευτική του χρήση στο σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον.
ISBN13: | 978-960-368-071-0 |
Συγγραφέας: | Mitgutsch, Ali |
Εκδότης: | Ερευνητές |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2006 |
Σελίδες: | 18 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 10χ15 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 190 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Ηλικίες από: | 5 |
Σειρά: | Ο Μικρός Παντογνώστης |