Από το κακάο στη σοκολάτα

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: χ.ό.
Εικονογράφος: Mitgutsch, Ali
Εκδόσεις: Ερευνητές
- Χρονολογία Έκδοσης: 2006
- Σελίδες: 18
- ISBN-13: 978-960-368-071-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 4.04 € τιμή βιβλιοχώρας: 3.64  
Ένα βιβλίο ιδανικό για τα νηπιαγωγεία και για τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Το βιβλίο παρουσιάζει τη διαδικασία παραγωγής από την πρώτη ύλη που είναι το κακάο ως τον προϊόν που είναι η σοκολάτα. Η εύχρηστη βιβλιοδεσία του επιτρέπει να διαλυθεί και να γίνει κάρτες για να διευκολυνθεί η εκπαιδευτική του χρήση στο σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον.
ISBN13: 978-960-368-071-0
Συγγραφέας: Mitgutsch, Ali
Εκδότης: Ερευνητές
Χρονολογία Έκδοσης: 2006
Σελίδες: 18
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 10χ15
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 190 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Ηλικίες από: 5
Σειρά: Ο Μικρός Παντογνώστης