Λεξικό για κρασιά

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: /
Μεταφραστής: Ρήγα, Πασχαλία
Φωτογράφος: Pothmann, Thomas / Faber, Armin
Εκδόσεις: Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
- Χρονολογία Έκδοσης: 2006
- Σελίδες: 286
- ISBN-13: 978-960-8208-08-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 17.04 € τιμή βιβλιοχώρας: 15.34  
- Τα πάντα για το κρασί και την κατανάλωση κρασιού, χρώμα, γεύση, παραγωγή - Οι σημαντικότεροι τύποι κρασιού, περιοχές κρασιού και παραγωγοί κρασιού - Εξερευνήστε τη σαμπάνια και το αφρώδες κρασί, το κρασί ευρείας κατανάλωσης και τα κλασικά κρασιά - Συμβουλές για την ωρίμανση, την αγορά και την αποθήκευση - "Εστιατόριο και λιχουδιές" της Χριστίνα Fischer's - Αμέτρητες σπουδαίες συνταγές και χρήσιμες συμβουλές.
ISBN13: 978-960-8208-08-7
Συγγραφέας: Fischer, Christina
Εκδότης: Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
Χρονολογία Έκδοσης: 2006
Σελίδες: 286
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 18χ15
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 593 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο