Τα ελληνικά κρασιά
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Λαζαράκης, Κωνσταντίνος
Μεταφραστής: Ραζή, Ειρήνη
Εκδόσεις: Ψύχαλος
- Χρονολογία Έκδοσης: 2006
- Σελίδες: 538
- ISBN-13: 978-960-8455-32-0
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Η ελληνική γεύση γίνεται ολοένα και πιο διεθνής, με τα ελληνικά κρασιά να ακολουθούν αυτή την εξέλιξη. Σκοπός της νέας και αναλυτικής μελέτης του Κων. Λαζαράκη είναι η καταγραφή των περιοχών και των ανθρώπων που κινούν τα νήματα στην αναπτυσσόμενη ελληνική βιομηχανία κρασιού. Μέσα στο βιβλίο ο συγγραφέας παραθέτει την ελληνική νομοθεσία σε θέματα οίνου, παρουσιάζει ειδικές κατηγορίες κρασιού όπως τη ρετσίνα, κρασιά από σπάνιες τοπικές ποικιλίες, καθώς και διεθνείς ποικιλίες όπως το Cabernet Sauvignon. Ο πυρήνας του βιβλίου περιέχει έγκυρες πληροφορίες για τους πιο γνωστούς Έλληνες παραγωγούς, γλωσσάρι με χρήσιμους όρους, αλλά και 11 χάρτες με τις κύριες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας.
ISBN13: | 978-960-8455-32-0 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | The Wines of Greece |
Συγγραφέας: | Λαζαράκης, Κωνσταντίνος |
Εκδότης: | Ψύχαλος |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2006 |
Σελίδες: | 538 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 25χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 1219 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |