Τα ελληνικά κρασιά

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Ραζή, Ειρήνη
Εκδόσεις: Ψύχαλος
- Χρονολογία Έκδοσης: 2006
- Σελίδες: 538
- ISBN-13: 978-960-8455-32-0
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 33.16 € τιμή βιβλιοχώρας: 29.84  
Η ελληνική γεύση γίνεται ολοένα και πιο διεθνής, με τα ελληνικά κρασιά να ακολουθούν αυτή την εξέλιξη. Σκοπός της νέας και αναλυτικής μελέτης του Κων. Λαζαράκη είναι η καταγραφή των περιοχών και των ανθρώπων που κινούν τα νήματα στην αναπτυσσόμενη ελληνική βιομηχανία κρασιού. Μέσα στο βιβλίο ο συγγραφέας παραθέτει την ελληνική νομοθεσία σε θέματα οίνου, παρουσιάζει ειδικές κατηγορίες κρασιού όπως τη ρετσίνα, κρασιά από σπάνιες τοπικές ποικιλίες, καθώς και διεθνείς ποικιλίες όπως το Cabernet Sauvignon. Ο πυρήνας του βιβλίου περιέχει έγκυρες πληροφορίες για τους πιο γνωστούς Έλληνες παραγωγούς, γλωσσάρι με χρήσιμους όρους, αλλά και 11 χάρτες με τις κύριες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας.
ISBN13: 978-960-8455-32-0
Πρωτότυπος Τίτλος: The Wines of Greece
Συγγραφέας: Λαζαράκης, Κωνσταντίνος
Εκδότης: Ψύχαλος
Χρονολογία Έκδοσης: 2006
Σελίδες: 538
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 25χ17
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Βάρος: 1219 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά