Pasta Italia

250 αυθεντικές γεύσεις από κάθε γωνιά της Ιταλίας Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: /
Μεταφραστής: Ελιασά, Χριστίνα
Φωτογράφος: Mericchi, Walter / Lanza, Marco
Εκδόσεις: Modern Times
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2005
- Σελίδες: 256
- ISBN-13: 978-960-441-131-3
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 22.79 € τιμή βιβλιοχώρας: 22.79  
Διάσημοι σεφ από τη Σχολή Μαγειρικής της Φλωρεντίας αποκαλύπτουν τα μυστικά της pasta και σας προσκαλούν για ένα γευστικό ταξίδι σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας. Ακολουθήστε τα βήματά τους ως το Πιεμόντ και γευθείτε ανιολότι με λευκή τρούφα, επισκεφθείτε τη Λομβαρδία και απολαύστε πικάντικα τορτέλι με αμαρέτι και μπαχαρικά και ανακαλύψτε τις νοστιμιές της Τοσκάνης μέσα από τα υπέροχα μπαβέτε με σάλτσα πάπιας. Το "Pasta Italia" περιλαμβάνει 250 υπέροχες αυθεντικές συνταγές για να δημιουργήσετε κι εσείς τη δική σας γευστική πανδαισία, φέρνοντας την Ιταλία... στο πιάτο σας!
ISBN13: 978-960-441-131-3
Πρωτότυπος Τίτλος: Italian pasta: Region by region
Συγγραφέας: Blasi, Cristina
Εκδότης: Modern Times
Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2005
Σελίδες: 256
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 28χ23
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Βάρος: 1370 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά