Υγιεινή μαγειρική 4

Μεζέδες. Εύκολες συνταγές για νόστιμους παραδοσιακούς μεζέδες Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Καρμή, Ιωάννα
Εκδόσεις: Κοχλίας
- Χρονολογία Έκδοσης: 2004
- Σελίδες: 128
- ISBN-13: 978-960-8228-93-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 18.16 € τιμή βιβλιοχώρας: 16.35  
Ο μεζές αποτελεί το κυριότερο χαρακτηριστικό της ελληνικής κουζίνας και παρόλο που η ονομασία του ποικίλει, σημαίνει πάντα το ίδιο: μεζές είναι μια μπουκίτσα φαγητό, μια μικρή μερίδα από κάτι νόστιμο, κατάλληλο συνοδευτικό κρύων ποτών, ενώ χαλαρώνεις με φίλους κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου. Ο μεζές σερβίρεται στα καφενεία, στα σπίτια, στα εστιατόρια. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μια μικρή μπουκιά ψητά κολοκυθάκια μέχρι μια ποικιλία από δελεαστικές σαλάτες, όσπρια, σάλτσες, σουβλάκια, λαχανικά -γεμιστά ή όχι- και πολλά πολλά άλλα που δημιουργούν ένα πλήθος χρωμάτων και γεύσεων, όλα διαλεγμένα να συμπληρώνουν και να ενισχύουν το ένα το άλλο. [...] (Από την εισαγωγή του βιβλίου)
ISBN13: 978-960-8228-93-1
Πρωτότυπος Τίτλος: Meze cooking
Συγγραφέας: Maxwell, Sarah
Εκδότης: Κοχλίας
Χρονολογία Έκδοσης: 2004
Σελίδες: 128
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 28χ22
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 743 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά
Σειρά: Γεύσεις