Εκπαιδευτική μαγειρική

Σύγχρονη μέθοδος για επαγγελματίες Τύπος: Βιβλίο
Επιμελητής: Βελισσαρόπουλος, Ν.
Εκδόσεις: Le Monde / Les Livres du Tourisme
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2005
- Σελίδες: 259
- ISBN-13: 978-960-8382-06-0
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 16.38 € τιμή βιβλιοχώρας: 14.74  
Στο βιβλίο αυτό της Εκπαιδευτικής Μαγειρικής παρουσιάζεται μια πρακτική και σύντομη μέθοδος εκμάθησης της επαγγελματικής παραγωγής εδεσμάτων. Σκοπός του βιβλίου είναι να δώσει τις βάσεις της επαγγελματικής μαγειρικής και να εξοικειώσει τον αναγνώστη με τη σχετική ορολογία και μεθοδολογία που ακολουθείται σε όλες τις σύγχρονες επαγγελματικές κουζίνες. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις εξελίξεις στον τομέα της διατροφής, της γαστρονομίας και των νέων τεχνολογιών, αναλύει στους νεαρούς επαγγελματίες τις σωστές μεθόδους παραγωγής, ενώ ταυτόχρονα "προσφέρει" στους έμπειρους Chefs τις απαντήσεις που ζητούν στα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. [...]
ISBN13: 978-960-8382-06-0
Εκδότης: Le Monde / Les Livres du Tourisme
Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2005
Σελίδες: 259
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Είδος: Βιβλίο