Η μαγειρική του εργένη

Συνταγές για δύο άτομα Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Καππάτος, Ρήγας
Εκδόσεις: Εκάτη
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 1999
- Σελίδες: 158
- ISBN-13: 978-960-7437-62-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 8.48 € τιμή βιβλιοχώρας: 7.63  
Ο Rene de Costa μας εισάγει στα μυστικά της μαγειρικής, με την παρουσίαση μιας σειράς φαγητών, εύκολων στην ετοιμασία αλλά και εντυπωσιακών στην εμφάνιση, που χωρίς την παραμικρότερη αμφιβολία θα γίνουν δεκτά με επιφωνήματα θαυμασμού από την καλή των ονείρων μας. Οι συνταγές του Rene de Costa, αυστηρά δοκιμασμένες, δίνουν τις τέλειες αναλογίες και τις ακριβείς ποσότητες για το τέλειο αποτέλεσμα. Το βιβλίο, γραμμένο σε μια κατανοητή γλώσσα γι' αυτόν που δεν πάτησε ποτέ στην κουζίνα, συμπληρώνεται από μια περιγραφή των αναγκαίων σκευών, συμβουλές για τη χρήση τους και ορισμένους κανόνες για την επιλογή των κρασιών που συνοδεύουν το κάθε φαγητό.
ISBN13: 978-960-7437-62-4
Πρωτότυπος Τίτλος: La cocina varonil
Συγγραφέας: Costa, Rene de
Εκδότης: Εκάτη
Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 1999
Σελίδες: 158
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 21χ13
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ισπανικά