Ταβέρνα
Τα καλύτερα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Goldstein, Joyce
Μεταφραστής: Κωνσταντινίδη, Ισαβέλλα
Εκδόσεις: Τερζόπουλος Χρήστος
- Χρονολογία Έκδοσης: 1999
- Σελίδες: 128
- ISBN-13: 978-960-7220-39-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Τα καλύτερα πιάτα της ελληνικής, ιταλικής, γαλλικής και ισπανικής κουζίνας.
Με φρεσκότατα υλικά και αφοπλιστική απλότητα η μεσογειακή κουζίνα θα αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις σας.
Κάθε συνταγή παρουσιάζεται με λεπτομερή και κατανοητό τρόπο και συνοδεύεται από εντυπωσιακή ολοσέλιδη φωτογραφία.
ISBN13: | 978-960-7220-39-4 |
Συγγραφέας: | Goldstein, Joyce |
Εκδότης: | Τερζόπουλος Χρήστος |
Χρονολογία Έκδοσης: | 1999 |
Σελίδες: | 128 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 25χ23 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |
Σειρά: | Παραδοσιακές Συνταγές του Κόσμου |