Ταβέρνα

Τα καλύτερα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Κωνσταντινίδη, Ισαβέλλα
Εκδόσεις: Τερζόπουλος Χρήστος
- Χρονολογία Έκδοσης: 1999
- Σελίδες: 128
- ISBN-13: 978-960-7220-39-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 20.09 € τιμή βιβλιοχώρας: 20.09  
Τα καλύτερα πιάτα της ελληνικής, ιταλικής, γαλλικής και ισπανικής κουζίνας. Με φρεσκότατα υλικά και αφοπλιστική απλότητα η μεσογειακή κουζίνα θα αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις σας. Κάθε συνταγή παρουσιάζεται με λεπτομερή και κατανοητό τρόπο και συνοδεύεται από εντυπωσιακή ολοσέλιδη φωτογραφία.
ISBN13: 978-960-7220-39-4
Συγγραφέας: Goldstein, Joyce
Εκδότης: Τερζόπουλος Χρήστος
Χρονολογία Έκδοσης: 1999
Σελίδες: 128
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 25χ23
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο
Σειρά: Παραδοσιακές Συνταγές του Κόσμου