Η εγκυκλοπαίδεια της μαγειρικής

Πρακτικός οδηγός: Επιλογή, προετοιμασία, τεμάχισμα, μαγείρεμα, διακόσμηση, θαυμασμός, απόλαυση Τύπος: Βιβλίο
Μεταφραστής: Ρήγα, Πασχαλία
Εκδόσεις: Επιφανίου Ηλίας
- Χρονολογία Έκδοσης: 2008
- Σελίδες: 480
- ISBN-13: 978-9963-674-02-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 54.24 € τιμή βιβλιοχώρας: 54.24  
Από τα ορεκτικά μέχρι και τα επιδόρπια, το βιβλίο αυτό σας παρέχει ένα μοναδικό εύρος συνταγών για ερασιτέχνες σεφ που μαγειρεύουν για τις οικογένειες τους. - Σχεδόν 700 συνταγές σε 12 κεφάλαια με πολυτελείς φωτογραφίες - Τεράστια ποικιλία πιάτων για καθημερινές και επίσημες περιστάσεις - Συλλογή απλών συνταγών για εκείνους που δεν διαθέτουν πολύ χρόνο στην κουζίνα - Συμβουλές για την ανανέωση της καθημερινής μαγειρικής και την ανακάλυψη νέων γεύσεων - Αυθεντικές ιδέες παρουσίασης, για τις καλύτερες σαλάτες, κρεατικά, ψάρια και επιδόρπια.
ISBN13: 978-9963-674-02-2
Εκδότης: Επιφανίου Ηλίας
Χρονολογία Έκδοσης: 2008
Σελίδες: 480
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 28χ22
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 2211 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: γερμανικά