Γεύσεις στον αφρό

Η μπίρα στη μαγειρική Τύπος: Βιβλίο
Φωτογράφος: Παπανικολάου, Σωτήρης
Επιμελητής: Καπλάνη, Σύσση
Εκδόσεις: Περίπλους
- Χρονολογία Έκδοσης: Απρίλιος 2010
- Σελίδες: 128
- ISBN-13: 978-960-438-101-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 12.94 € τιμή βιβλιοχώρας: 11.65  
[...] Τολμήστε να χρησιμοποιήσετε την μπίρα στα μαγειρέματά σας, να πειραματιστείτε με τις αγαπημένες σας συνταγές, θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα! Μαγειρέψτε με την μπίρα που σας αρέσει να πίνετε. Η γεύση της μπίρας, μένει και μετά το μαγείρεμα, οπότε διαλέξτε την ανάλογα με την γεύση που θέλετε να δώσετε στο φαγητό σας: ελαφριά, πικρή, δυνατή ή φρουτώδη. [...] (από τον πρόλογο του Βαγγέλη Δρίσκα) Περιέχει συνεντεύξεις και συνταγές από τους: - Μαρία Βουτσινά, διαιτολόγο - Τασία Μακρυκώστα, αρχιchef - Χριστόφορο Ζαραλίκο, ηθοποιός - ραδιοφωνικός παραγωγός - Γιώργο Βενιέρη, chef - Μελίνα Τανάγρη, τραγουδοποιό - Νίκο Περλεγκή, chef - Μάιρα Παπαθανασοπούλου, συγγραφέα - Αχιλλέα Παπαχρήστο, chef - Δημήτρη Πιατά, ηθοποιό - Χρυσόστομο Πρασάτζη, chef - Πάνο Σκουρολιάκο, ηθοποιό - Σάκη Τζανέτο, chef - Ελένη Ζιώγα, ηθοποιό - στιχουργό.
ISBN13: 978-960-438-101-2
Εκδότης: Περίπλους
Χρονολογία Έκδοσης: Απρίλιος 2010
Σελίδες: 128
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 16χ19
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 229 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Σειρά: Ευ Ζην