Επαγγελματική μαγειρική
Ελληνική και διεθνής κουζίνα Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Pickhan, Barbara / Straub, Andrea / Metz, Reinhold / Gruner, Hermann / Συλλογικό έργο,
Μεταφραστής: Ψαλλίδα, Παναγιώτα / Βούλγαρη, Μαργαρίτα
Εκδόσεις: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
- Χρονολογία Έκδοσης: 2008
- Σελίδες: 192
- ISBN-13: 978-960-331-449-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της επαγγελματικής μαγειρικής. Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών.
ISBN13: | 978-960-331-449-3 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Der Junge Koch: Die Junge Kochin |
Συγγραφέας: | Συλλογικό έργο |
Εκδότης: | Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2008 |
Σελίδες: | 192 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 333 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | γερμανικά |