Επαγγελματική μαγειρική

Ελληνική και διεθνής κουζίνα Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: / / / /
Μεταφραστής: Ψαλλίδα, Παναγιώτα / Βούλγαρη, Μαργαρίτα
Εκδόσεις: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
- Χρονολογία Έκδοσης: 2008
- Σελίδες: 192
- ISBN-13: 978-960-331-449-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 25.36 € τιμή βιβλιοχώρας: 25.36  
Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της επαγγελματικής μαγειρικής. Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών.
ISBN13: 978-960-331-449-3
Πρωτότυπος Τίτλος: Der Junge Koch: Die Junge Kochin
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Εκδότης: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χρονολογία Έκδοσης: 2008
Σελίδες: 192
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 333 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: γερμανικά