Η εγκυκλοπαίδεια της μαγειρικής

Πρακτικός οδηγός: Επιλογή, προετοιμασία, τεμάχισμα, μαγείρεμα, διακόσμηση, θαυμασμός, απόλαυση Τύπος: Βιβλίο
Μεταφραστής: Ρήγα, Πασχαλία
Εκδόσεις: Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2007
- Σελίδες: 480
- ISBN-13: 978-960-8208-65-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 55.12 € τιμή βιβλιοχώρας: 49.61  
Από τα ορεκτικά μέχρι και τα επιδόρπια, το βιβλίο αυτό σας παρέχει ένα μοναδικό εύρος συνταγών για ερασιτέχνες σεφ που μαγειρεύουν για τις οικογένειες τους. - Σχεδόν 700 συνταγές σε 12 κεφάλαια με πολυτελείς φωτογραφίες - Τεράστια ποικιλία πιάτων για καθημερινές και επίσημες περιστάσεις - Συλλογή απλών συνταγών για εκείνους που δεν διαθέτουν πολύ χρόνο στην κουζίνα - Συμβουλές για την ανανέωση της καθημερινής μαγειρικής και την ανακάλυψη νέων γεύσεων - Αυθεντικές ιδέες παρουσίασης, για τις καλύτερες σαλάτες, κρεατικά, ψάρια και επιδόρπια.
ISBN13: 978-960-8208-65-0
Εκδότης: Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2007
Σελίδες: 480
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 28χ21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 2177 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: γερμανικά