Στην κουζίνα με τον Μπουρνταίν

Οι συνταγές μαγειρικής του Λε Αλ Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: / /
Μεταφραστής: Φιλιππάκης, Κώστας
Φωτογράφος: DiScalfani, Robert
Εκδόσεις: Νάρκισσος
- Χρονολογία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2006
- Σελίδες: 308
- ISBN-13: 978-960-8239-40-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 27.87 € τιμή βιβλιοχώρας: 25.08  
Οι συνταγές του Άντονυ Μπουρνταίν στο εστιατόριο του, Λε Αλ, στη Νέα Υόρκη. Ο αιρετικός μάγειρας παρουσιάζει με τον δικό του απολαυστικό τρόπο τις συνταγές που τον έκαναν διάσημο σε όλο τον κόσμο. Παραθέτει επίσης με αμεσότητα και χιούμορ, ένα βασικό οδηγό μαγειρικής συμπεριφοράς με τους δικούς του δημιουργικούς, αντισυμβατικούς, αλλά και ιδιοφυείς κανόνες. Ο Μπουρνταίν σε μεγάλα κέφια και στο δικό του περιβάλλον, μαγειρεύει με σας και για σας, με τον πιο απλό τρόπο, κάνοντας καθημερινή την υψηλή μαγειρική.
ISBN13: 978-960-8239-40-1
Πρωτότυπος Τίτλος: Les Halles Cookbook
Συγγραφέας: Bourdain, Anthony, 1956-2018
Εκδότης: Νάρκισσος
Χρονολογία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2006
Σελίδες: 308
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 932 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: γαλλικά