Επάγγελμα μάγειρας

Κοπή κρέατος και ψαριού Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: /
Μεταφραστής: Βούλγαρη, Μαργαρίτα
Εκδόσεις: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
- Χρονολογία Έκδοσης: 2005
- Σελίδες: 109
- ISBN-13: 978-960-331-344-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 10.15 € τιμή βιβλιοχώρας: 10.15  
Περιέχονται πληροφορίες για: -Είδη διατροφής -Κρέας σφαγείου -Κυνήγι -Πουλερικά -Πουλιά κυνηγιού -Ψάρια -Αστακοί -Μαλάκια
ISBN13: 978-960-331-344-1
Πρωτότυπος Τίτλος: Der junge Backer: Die junge Kochin
Συγγραφέας: Gruner, Hermann
Εκδότης: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χρονολογία Έκδοσης: 2005
Σελίδες: 109
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 234 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: γερμανικά
Σειρά: Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων