Λεξικό για σάλτσες και ντιπ

Προετοιμασία, γεύση, χρήση, συνταγές Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Ρήγα, Πασχαλία
Εκδόσεις: Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
- Χρονολογία Έκδοσης: 2006
- Σελίδες: 297
- ISBN-13: 978-960-8208-21-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 17.81 € τιμή βιβλιοχώρας: 16.03  
Γευστικοί τρόποι για να συνοδεύσετε οποιοδήποτε γεύμα. - Βασικές σάλτσες, κλασσικές σάλτσες και βασικές συνταγές. - Αμέτρητες συνταγές για κρέας, ψάρι, λαχανικά, ζυμαρικά και επιδόρπια. - Εξωτικές σάλτσες και ντιπ, γαρνιτούρες και τουρσί. - Ποιες σάλτσες συνδυάζονται με ποια φαγητά, συμβουλές και ευρετήριο συνταγών. - Απλές και εύκολες οδηγίες για τον καθένα, από τον αρχάριο μάγειρα μέχρι τον έμπειρο σεφ.
ISBN13: 978-960-8208-21-6
Συγγραφέας: Muller - Urban, Kristiane
Εκδότης: Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
Χρονολογία Έκδοσης: 2006
Σελίδες: 297
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 18χ15
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 601 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο