Λεξικό για σάλτσες και ντιπ
Προετοιμασία, γεύση, χρήση, συνταγές Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Muller - Urban, Kristiane
Μεταφραστής: Ρήγα, Πασχαλία
Εκδόσεις: Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
- Χρονολογία Έκδοσης: 2006
- Σελίδες: 297
- ISBN-13: 978-960-8208-21-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Γευστικοί τρόποι για να συνοδεύσετε οποιοδήποτε γεύμα.
- Βασικές σάλτσες, κλασσικές σάλτσες και βασικές συνταγές.
- Αμέτρητες συνταγές για κρέας, ψάρι, λαχανικά, ζυμαρικά και επιδόρπια.
- Εξωτικές σάλτσες και ντιπ, γαρνιτούρες και τουρσί.
- Ποιες σάλτσες συνδυάζονται με ποια φαγητά, συμβουλές και ευρετήριο συνταγών.
- Απλές και εύκολες οδηγίες για τον καθένα, από τον αρχάριο μάγειρα μέχρι τον έμπειρο σεφ.
ISBN13: | 978-960-8208-21-6 |
Συγγραφέας: | Muller - Urban, Kristiane |
Εκδότης: | Τζιαμπίρης - Πυραμίδα |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2006 |
Σελίδες: | 297 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 18χ15 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 601 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |