Ζύμες
Αλμυρές & γλυκές Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Roux, Michel
Μεταφραστής: Τραγούτση, Μαρίτα
Φωτογράφος: Brigdale, Martin
Εκδόσεις: Le Monde / Les Livres du Tourisme
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2009
- Σελίδες: 304
- ISBN-13: 978-960-8382-15-2
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Ευκολοδιάβαστο και περιγραφικό, το βιβλίο "Ζύμες, αλμυρές & γλυκές" παρουσιάζει ποικίλες συνταγές, από περίφημες κλασικές μέχρι σύγχρονες ιδέες, όλες με πολύ απλό τρόπο, που θα βοηθήσουν κάθε επίδοξο μάγειρα.
Στην αρχή κάθε κεφαλαίου παρουσιάζεται βήμα προς βήμα ο τρόπος παρασκευής της ζύμης και στη συνέχεια ακολουθούν γλυκές και αλμυρές δημιουργίες με κάθε ζύμη. Στο τέλος του βιβλίου θα βρείτε όλες τις βασικές συνταγές που περιλαμβάνονται σ' αυτό, καθώς και ένα ευρετήριο και ένα γλωσσάρι που θα σας διευκολύνει στην περιήγησή σας σε όλο το βιβλίο.
Όλες οι ζύμες σε ένα βιβλίο που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας χαρίσει αξέχαστες γεύσεις.
Ζύμες που θα βρείτε: ζύμη σφολιάτας, για pate, για τάρτες, για brioche, για croissant, για choux, για pizza, για φύλλο κρούστας και άλλες.
ISBN13: | 978-960-8382-15-2 |
Συγγραφέας: | Roux, Michel |
Εκδότης: | Le Monde / Les Livres du Tourisme |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιούνιος 2009 |
Σελίδες: | 304 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 22χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 842 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | γαλλικά |
Σειρά: | Διάσημοι Chefs του Κόσμου |