Η κορυφαία ελληνική μαγειρική

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Φωτογράφος: Πατεράκης, Βαγγέλης
Εκδόσεις: Εμπειρία Εκδοτική
- Χρονολογία Έκδοσης: Απρίλιος 2005
- Σελίδες: 287
- ISBN-13: 978-960-417-122-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 35.17 € τιμή βιβλιοχώρας: 31.65  
Ένα βιβλίο μαγειρικής με συνταγές ελληνικής κουζίνας αποτελεί ταυτόχρονα και δείγμα πολιτισμού της χώρας μας. Στο βιβλίο αυτό καταγράφονται ελληνικές παραδοσιακές συνταγές απ’ όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας, θέλοντας να σας παρουσιάσω ένα ελάχιστο μέρος της μεγάλης πολιτισμικής μας κουλτούρας και της ελληνικής γαστρονομίας. Το βιβλίο περιέχει: -Σαλάτες -Μεζέδες -Πίτες -Ζυμαρικά, Ρύζι -Λαδερά -Σούπες -Ψάρια, θαλασσινά -Πουλερικά, κυνήγι -Κιμάδες -Κρέατα -Επιδόρπια -Βασικές παρασκευές
ISBN13: 978-960-417-122-4
Συγγραφέας: Σκούρας, Θανάσης
Εκδότης: Εμπειρία Εκδοτική
Χρονολογία Έκδοσης: Απρίλιος 2005
Σελίδες: 287
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 29χ22
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 1544 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο