Τα best της ελληνικής κουζίνας
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Αλεξιάδου, Βέφα
Εκδόσεις: Βέφα Αλεξιάδου
- Χρονολογία Έκδοσης: 2004
- Σελίδες: 80
- ISBN-13: 978-960-88077-6-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
91 επιλεγμένες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, από την ελληνική κουζίνα.
ISBN13: | 978-960-88077-6-1 |
Συγγραφέας: | Αλεξιάδου, Βέφα |
Εκδότης: | Βέφα Αλεξιάδου |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2004 |
Σελίδες: | 80 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 268 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |