Ελληνική κουζίνα και κρασιά

300 παραδοσιακές συνταγές: Μαγειρική, ζαχαροπλαστική, κρασιά Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Φωτογράφος: Γιαννέλος, Γιάννης
Εκδόσεις: Αδάμ - Πέργαμος
- Χρονολογία Έκδοσης: 2004
- Σελίδες: 191
- ISBN-13: 978-960-500-398-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 8.14 € τιμή βιβλιοχώρας: 7.32  
Οι παραδοσιακές συνταγές που αναφέρονται σε αυτή την έκδοση προέρχονται από όλο τον ελλαδικό χώρο και χαρακτηρίζονται από ποικιλία και ποιότητα. Είναι απλές και έχουν ήδη δοκιμαστεί από εμάς τους ίδιους. Την κατανόηση των οδηγιών βοηθά και η πλούσια και πρωτότυπη εικονογράφηση που τις συνοδεύει. Ελπίζουμε μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου να καταφέρουμε να σας μεταδώσουμε τη μοσχοβολιά των φαγητών μας που, μαγειρεμένα με το αγνό ντόπιο λάδι ελιάς και αρωματισμένα με τα άφθονα μυρωδικά χόρτα που φυτρώνουν στον τόπο μας, στολίζουν τόσο το καθημερινό όσο και το γιορτινό τραπέζι του Έλληνα. Και μην ξεχνάτε! Ένα καλό γεύμα πάντα συνοδεύεται από ένα ποτήρι καλόπιοτο κρασί, λευκό, ρετσίνα ή μπρούσκο.
ISBN13: 978-960-500-398-2
Συγγραφέας: Βύρας, Γεώργιος
Εκδότης: Αδάμ - Πέργαμος
Χρονολογία Έκδοσης: 2004
Σελίδες: 191
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 553 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο