Η ελληνική κουζίνα

Απλά εποχικά πιάτα Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Ροντογιάννη, Κατερίνα
Φωτογράφος: Brigdale, Martin
Εκδόσεις: Πατάκη
- Χρονολογία Έκδοσης: 2002
- Σελίδες: 160
- ISBN-13: 978-960-16-0497-8
- Διαθεσιμότητα: Έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία
αρχική τιμή: 17.33 € τιμή βιβλιοχώρας: 15.60  
Απλές, δοκιμασμένες συνταγές μαγειρικής για νόστιμα και υγιεινά πιάτα... η πιο νόστιμη και απλή, εποχική, ελληνική κουζίνα. Δοκιμάστε την ανοιξιάτικη φρεσκάδα του αρνιού φρικασέ, την καλοκαιριάτικη χωριάτικη σαλάτα με γλιστρίδα, τη φθινοπωριάτικη παλαμίδα πλακί ή το ζεστό χειμωνιάτικο πιάτο με ρεβίθια και χοιρινό πορτοκάλι. Οι καταπληκτικές συνταγές της Ρένας Σαλαμάν θα εμπνεύσουν και θα εντυπωσιάσουν κάθε μάγειρα.
ISBN13: 978-960-16-0497-8
Πρωτότυπος Τίτλος: The greek cook
Συγγραφέας: Salaman, Rena
Εκδότης: Πατάκη
Χρονολογία Έκδοσης: 2002
Σελίδες: 160
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 29χ24
Διαθεσιμότητα: Έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία
Βάρος: 973 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά
Σειρά: Πρακτική Ζωή - Βιβλία Μαγειρικής