Η ελληνική κουζίνα
Απλά εποχικά πιάτα Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Salaman, Rena
Μεταφραστής: Ροντογιάννη, Κατερίνα
Φωτογράφος: Brigdale, Martin
Εκδόσεις: Πατάκη
- Χρονολογία Έκδοσης: 2002
- Σελίδες: 160
- ISBN-13: 978-960-16-0497-8
- Διαθεσιμότητα: Έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία
αρχική τιμή:
Απλές, δοκιμασμένες συνταγές μαγειρικής για νόστιμα και υγιεινά πιάτα... η πιο νόστιμη και απλή, εποχική, ελληνική κουζίνα. Δοκιμάστε την ανοιξιάτικη φρεσκάδα του αρνιού φρικασέ, την καλοκαιριάτικη χωριάτικη σαλάτα με γλιστρίδα, τη φθινοπωριάτικη παλαμίδα πλακί ή το ζεστό χειμωνιάτικο πιάτο με ρεβίθια και χοιρινό πορτοκάλι. Οι καταπληκτικές συνταγές της Ρένας Σαλαμάν θα εμπνεύσουν και θα εντυπωσιάσουν κάθε μάγειρα.
ISBN13: | 978-960-16-0497-8 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | The greek cook |
Συγγραφέας: | Salaman, Rena |
Εκδότης: | Πατάκη |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2002 |
Σελίδες: | 160 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29χ24 |
Διαθεσιμότητα: | Έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία |
Βάρος: | 973 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |
Σειρά: | Πρακτική Ζωή - Βιβλία Μαγειρικής |