Εύβοια, διατροφή και παράδοση

Πολλές συνταγές παραδοσιακών εδεσμάτων Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Επιμελητής: Καλέμης, Αλέξανδρος Δ.
Εκδόσεις: Ευβοϊκές Εκδόσεις Κίνητρο. Ε. Καλέμη
- Χρονολογία Έκδοσης: 2002
- Σελίδες: 271
- ISBN-13: 978-960-7103-25-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 12.68 € τιμή βιβλιοχώρας: 11.41  
Μπορεί άραγε ένα βιβλίο συνταγών να πάρει διαφορετικές διαστάσεις από αυτές ενός απλού εργαλείου στα χέρια του "εκσυγχρονισμένου" καταναλωτή; Και όμως μερικές φορές αυτά τα εκ πρώτης όψεως άχρωμα, πεζά και ανιαρά κειμενάκια των οδηγιών για την παρασκευή του εδέσματος, κρύβουν έναν υπέροχο ρομαντισμό, όπως ακριβώς εκείνες οι παλιές κιτρινισμένες φωτογραφίες, που μπορούν από μόνες τους να σου διηγηθούν ατέλειωτες ιστορίες. Είναι αυτές οι ιστορίες και οι μνήμες, που διαιωνίζουν την παράδοση και διατηρούν την ταυτότητα ενός λαού, ενός έθνους, μιας κοινωνίας. Κι εδώ μιλάμε για την κοινωνία της Εύβοιας, του πιο όμορφου ελληνικού περιβολιού, που κατά τον Ισοκράτη... προς την αρχήν την της θαλάττης ευφυώς είχε και την άλλην αρετήν απασών των νήσων διέφερε...
ISBN13: 978-960-7103-25-3
Συγγραφέας: Κούκκη, Τζούλια
Εκδότης: Ευβοϊκές Εκδόσεις Κίνητρο. Ε. Καλέμη
Χρονολογία Έκδοσης: 2002
Σελίδες: 271
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 21χ14
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 359 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο