Κρητική παραδοσιακή κουζίνα
Το θαύμα της κρητικής διατροφής: Η πιο υγιεινή κουζίνα της Μεσογείου: Με 520 συνταγές Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Ψιλάκη, Μαρία / Ψιλάκης, Νίκος
Φωτογράφος: Ψιλάκης, Νίκος
Εκδόσεις: Καρμάνωρ
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2001
- Σελίδες: 416
- ISBN-13: 978-960-7448-22-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Η Κρητική διατροφή προκαλεί σήμερα το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας λόγω των ερευνών που απέδειξαν ότι στην Κρήτη των προηγούμενων δεκαετιών ήταν εξαιρετικά σπάνια τα καρδιαγγειακά νοσήματα και οι νεοπλασίες.
Η μελέτη των αρχαιολογικών και των ιστορικών δεδομένων αποδεικνύει ότι οι διατροφικές συνήθειες των Κρητών του 20ου αιώνα ελαχίστως διαφέρουν από τις συνήθεις των ανθρώπων που έζησαν στο νησί σε παλαιότερες εποχές, ακόμη και κατά την αρχαιότητα. [...]
ISBN13: | 978-960-7448-22-4 |
Συγγραφέας: | Ψιλάκης, Νίκος |
Εκδότης: | Καρμάνωρ |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιανουάριος 2001 |
Σελίδες: | 416 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 25χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 1257 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |