Πανδαισία και νηστεία στην Κρήτη
Υγιεινές και γευστικές μεσογειακές συνταγές Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Louis - Farr, Diana
Μεταφραστής: Οικονομοπούλου, Νάγια
Φωτογράφος: Louis - Farr, Diana
Εκδόσεις: Κέδρος
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2002
- Σελίδες: 239
- ISBN-13: 978-960-04-2088-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Ένας εξαιρετικός, καλαίσθητος οδηγός μαγειρικής και συγχρόνως ένα πρωτότυπο πορτραίτο του θρυλικού ελληνικού νησιού μέσα από 140 παραδοσιακές κρητικές συνταγές. Απλά καθημερινά πιάτα, γιορτινά εδέσματα, νηστίσιμα γλυκά που μετατρέπουν τη νηστεία σε γιορτή, ή αγαπημένα πιάτα που προτείνουν μερικά από τα πιο καλά εστιατόρια της Κρήτης - η καλύτερη απόδειξη του υγιεινού και ευχάριστου μεσογειακού τρόπου ζωής.
Η Νταϊάνα Φαρ Λούη με μεράκι και αγάπη παρουσιάζει συνταγές που παντρεύουν το παρελθόν και το παρόν της Κρήτης. Μια γευστική πανδαισία, που θα ενθουσιάσει τόσο τους παλιούς όσο και τους καινούργιους φίλους της κρητικής κουζίνας.
ISBN13: | 978-960-04-2088-3 |
Συγγραφέας: | Louis - Farr, Diana |
Εκδότης: | Κέδρος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιούνιος 2002 |
Σελίδες: | 239 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 25χ22 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 1092 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |