Ελληνική κουζίνα: Μαγειρική

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Φωτογράφος: Νικολέρη, Χρύσα Δ. / Αναστασιάδης, Ζαχαρίας Κ.
Εκδόσεις: Βέφα Αλεξιάδου
- Χρονολογία Έκδοσης: 2008
- Σελίδες: 159
- ISBN-13: 978-960-85018-4-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 26.51 € τιμή βιβλιοχώρας: 26.51  
Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγγενείς και φίλους. Μαζί με το λιτό ή πλούσιο φαγητό του μοιράζεται μαζί του τη χαρά, τη λύπη, ό,τι τον απασχολεί σοβαρά. [...] Στον πέμπτο τόμο της σειράς βιβλίων μου προσπάθησα να δώσω όλες τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές μαζί με λίγα στοιχεία της ελληνικής παράδοσης που διδάχθηκα από τη γιαγιά και τη μητέρα μου και που πιστεύω πως θα διαδώσω για τα εγγόνια μου και τις επόμενες γενιές. (από τον πρόλογο της Βέφας Αλεξιάδου)
ISBN13: 978-960-85018-4-3
Συγγραφέας: Αλεξιάδου, Βέφα
Εκδότης: Βέφα Αλεξιάδου
Χρονολογία Έκδοσης: 2008
Σελίδες: 159
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 29χ21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 869 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο