Γεύσεις από Ελλάδα

Συνταγές με παρθένο ελαιόλαδο Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Μαλλιάρης Παιδεία
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2016
- Σελίδες: 214
- ISBN-13: 978-960-457-755-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 9.90 € τιμή βιβλιοχώρας: 8.91  
Η ελληνική κουζίνα είναι γνωστή για την ποιότητα και την ποικιλία της και είναι μία από τις πλέον δημοφιλέστερες κουζίνες της Μεσογείου. Το σιτάρι και τα προϊόντα του, η ελιά και το ελαιόλαδο, το γάλα, τα λαχανικά, τα φρούτα, το κρέας και τα ψάρια αποτελούν τα κύρια συστατικά της ελληνικής διατροφής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Οι Έλληνες θεωρούνται καλοφαγάδες και γι' αυτό το φαγητό κατέχει παραδοσιακά εξέχουσα θέση στην καθημερινή τους ζωή.
ISBN13: 978-960-457-755-2
Συγγραφέας: Εμμανουηλίδου, Κική
Εκδότης: Μαλλιάρης Παιδεία
Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2016
Σελίδες: 214
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 22χ11
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 267 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο