Γεύσεις από Ελλάδα
Συνταγές με παρθένο ελαιόλαδο Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Εμμανουηλίδου, Κική
Εκδόσεις: Μαλλιάρης Παιδεία
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2016
- Σελίδες: 214
- ISBN-13: 978-960-457-755-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Η ελληνική κουζίνα είναι γνωστή για την ποιότητα και την ποικιλία της και είναι μία από τις πλέον δημοφιλέστερες κουζίνες της Μεσογείου.
Το σιτάρι και τα προϊόντα του, η ελιά και το ελαιόλαδο, το γάλα, τα λαχανικά, τα φρούτα, το κρέας και τα ψάρια αποτελούν τα κύρια συστατικά της ελληνικής διατροφής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Οι Έλληνες θεωρούνται καλοφαγάδες και γι' αυτό το φαγητό κατέχει παραδοσιακά εξέχουσα θέση στην καθημερινή τους ζωή.
ISBN13: | 978-960-457-755-2 |
Συγγραφέας: | Εμμανουηλίδου, Κική |
Εκδότης: | Μαλλιάρης Παιδεία |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιούνιος 2016 |
Σελίδες: | 214 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 22χ11 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 267 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |