Με κρασί και ελληνικά
Συνταγές για όσους θέλουν να μαγειρέψουν κάτι καινούριο και ταυτόχρονα οικείο Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Μηταρέα, Νίκη
Φωτογράφος: Κρασαγάκη, Ολυμπία / Κράψης, Νίκος / Αδαμάκη, Αναστασία / Συλλογικό έργο,
Εκδόσεις: Εκδόσεις Πατάκη
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2014
- Σελίδες: 224
- ISBN-13: 978-960-16-5839-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Μαγειρεύοντας "Με κρασί και ελληνικά" θα ανακαλύψετε 60+1 συνταγές απλές, που κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ο ρόλος του κρασιού στην παρασκευή τους, αλλά και η έμφαση στην εντοπιότητα των υλικών, ώστε να διατηρείται και να εμπλουτίζεται η αυθεντικότητα του γευστικού μας πολιτισμού.
Το βιβλίο απευθύνεται σε όσους γοητεύονται από την ιδέα να μαγειρέψουν κάτι που να είναι τόσο γνώριμο, αλλά και να ξαφνιάζει ταυτόχρονα. Είναι η κουζίνα της σύγχρονης ελληνικής καθημερινότητας, που θα μπορούσε να γίνει τόσο κλασική, ώστε να θεωρείται "η κουζίνα της μαμάς" μετά από μια γενιά.
ISBN13: | 978-960-16-5839-1 |
Συγγραφέας: | Μηταρέα, Νίκη |
Εκδότης: | Εκδόσεις Πατάκη |
Χρονολογία Έκδοσης: | Νοέμβριος 2014 |
Σελίδες: | 224 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 741 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Σειρά: | Μαγειρική |