Η νέα ελληνική κουζίνα σε 88 συνταγές

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Φωτογράφος: Makos
Εκδόσεις: Εκδόσεις Πατάκη
- Χρονολογία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2012
- Σελίδες: 213
- ISBN-13: 978-960-16-4423-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 18.91 € τιμή βιβλιοχώρας: 17.02  
Μέσα στην κουζίνα του, γεμάτη κατσαρόλια και ατμούς, ψάρια να ροδοκοκκινίζουν στον φούρνο και κρέατα να τσιτσιρίζουν πάνω στις σχάρες, ο Βασίλης Καλλίδης μαγειρεύει για τους εκλεπτυσμένους ουρανίσκους των Αθηναίων. Αξημέρωτα ο σεφ φοράει τα αθλητικά παπούτσια, βάζει στην πλάτη το σακίδιό του και ξεχύνεται στους δρόμους της πόλης για να βρει καλούδια, σπάνια χόρτα, τοπικά προϊόντα και τα πιο φρέσκα ψάρια. Μπαίνει σε μαγαζάκια-τρύπες όπου παλιοί τεχνίτες συνεχίζουν να παρασκευάζουν με μεράκι συνταγές δεκαετιών. Μέσα σ' αυτό το βιβλίο ο Βασίλης Καλλίδης μάς μαθαίνει απλές συνταγές νέας ελληνικής κουζίνας. Ό,τι λέει η παράδοση μέσα από τα μάτια όμως ενός νέου σεφ. Ταξιδεύουμε μαζί του από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ στο εστιατόριό του και μαθαίνουμε γωνιές της πόλης και εύκολες συνταγές.
ISBN13: 978-960-16-4423-3
Συγγραφέας: Καλλίδης, Βασίλης
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Χρονολογία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2012
Σελίδες: 213
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 22χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 583 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Σειρά: Μαγειρική