Κρητική κουζίνα
Οι καλύτερες συνταγές Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Χουδετσανάκη, Μαρίνα
Εκδόσεις: Toubi's
- Χρονολογία Έκδοσης: Απρίλιος 2008
- Σελίδες: 160
- ISBN-13: 978-960-540-795-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Η μεσογειακή διατροφή αποτελεί σήμερα, κατά κοινή ομολογία, μία από τις πλέον ενδεδειγμένες διατροφικές επιλογές. Η σύγχρονη διαιτολογία έχει εδώ και χρόνια θεμελιώσει τη σχέση της μεσογειακής διατροφής με τη μακροζωία και την εξαίρετη φυσική κατάσταση όσων την ακολουθούν. Παρόλο που με τον όρο «μεσογειακή διατροφή» αναφερόμαστε σε μία πλειάδα χωρών, που βρέχονται από τη Μεσόγειο, η Κρήτη συνιστά, σύμφωνα με έρευνες, το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της.Το παρόν βιβλίο επιχειρεί, μέσα από τα πλέον αυθεντικά πιάτα του νησιού, να μας ταξιδέψει στον πλούσιο κόσμο της παράδοσης των κρητικών γεύσεων.
ISBN13: | 978-960-540-795-7 |
Συγγραφέας: | Χουδετσανάκη, Μαρίνα |
Εκδότης: | Toubi's |
Χρονολογία Έκδοσης: | Απρίλιος 2008 |
Σελίδες: | 160 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 596 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |