Η κουζίνα της Αμοργού, των Μικρών Κυκλάδων και της Νάξου
Μια γευστική περιήγηση στην παραδοσιακή κουζίνα των παρυφών του Αρχιπελάγους Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Μαγουλάς, Μιχάλης Π.
Εικονογράφος: Μπογδάνου - Μαΐλλη, Ειρήνη
Εκδόσεις: Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούλιος 2007
- Σελίδες: 143
- ISBN-13: 978-960-452-030-5
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Το γευστικό οδοιπορικό συνεχίζεται στον αιγαιοπελαγίτικο χώρο, αποφεύγοντας τα τουριστικά παράλια και αναζητώντας τη μύηση σε αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις. Περισσότερο θαλασσινή, αλλά και με τα βαρύτερα αρώματα της Ανατολής, η συλλογή αυτή αποτυπώνει τον πυρήνα του ελληνικού γευσιγνωστικού πολιτισμού.
ISBN13: | 978-960-452-030-5 |
Συγγραφέας: | Μαγουλάς, Μιχάλης Π. |
Εκδότης: | Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιούλιος 2007 |
Σελίδες: | 143 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 21χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 348 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |