Η κουζίνα της Αμοργού, των Μικρών Κυκλάδων και της Νάξου

Μια γευστική περιήγηση στην παραδοσιακή κουζίνα των παρυφών του Αρχιπελάγους Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εικονογράφος: Μπογδάνου - Μαΐλλη, Ειρήνη
Εκδόσεις: Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούλιος 2007
- Σελίδες: 143
- ISBN-13: 978-960-452-030-5
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 17.24 € τιμή βιβλιοχώρας: 17.24  
Το γευστικό οδοιπορικό συνεχίζεται στον αιγαιοπελαγίτικο χώρο, αποφεύγοντας τα τουριστικά παράλια και αναζητώντας τη μύηση σε αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις. Περισσότερο θαλασσινή, αλλά και με τα βαρύτερα αρώματα της Ανατολής, η συλλογή αυτή αποτυπώνει τον πυρήνα του ελληνικού γευσιγνωστικού πολιτισμού.
ISBN13: 978-960-452-030-5
Συγγραφέας: Μαγουλάς, Μιχάλης Π.
Εκδότης: Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Χρονολογία Έκδοσης: Ιούλιος 2007
Σελίδες: 143
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 21χ21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 348 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο