Ελιά και λάδι
Το ελαιόλαδο στην ελληνική μαγειρική Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Μουστεράκη, Ρεγγίνα
Φωτογράφος: Γιαννέλος, Γιάννης
Εκδόσεις: Κ. Αδάμ Εκδοτική
- Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2007
- Σελίδες: 177
- ISBN-13: 978-960-6689-08-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Το βιβλίο περιέχει:
-Το δέντρο και τα προϊόντα της ελιάς.
- Μύθοι και ιστορία της ελιάς.
-Το λάδι και οι ελιές στην ελληνική μαγειρική και ζαχαροπλαστική.
ISBN13: | 978-960-6689-08-6 |
Συγγραφέας: | Μουστεράκη, Ρεγγίνα |
Εκδότης: | Κ. Αδάμ Εκδοτική |
Χρονολογία Έκδοσης: | Μαΐος 2007 |
Σελίδες: | 177 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 21χ12 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 361 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |