Ελιά και λάδι

Το ελαιόλαδο στην ελληνική μαγειρική Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Φωτογράφος: Γιαννέλος, Γιάννης
Εκδόσεις: Κ. Αδάμ Εκδοτική
- Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2007
- Σελίδες: 177
- ISBN-13: 978-960-6689-08-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 7.10 € τιμή βιβλιοχώρας: 6.39  
Το βιβλίο περιέχει: -Το δέντρο και τα προϊόντα της ελιάς. - Μύθοι και ιστορία της ελιάς. -Το λάδι και οι ελιές στην ελληνική μαγειρική και ζαχαροπλαστική.
ISBN13: 978-960-6689-08-6
Συγγραφέας: Μουστεράκη, Ρεγγίνα
Εκδότης: Κ. Αδάμ Εκδοτική
Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2007
Σελίδες: 177
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 21χ12
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 361 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο