La cuisine Cretoise pour tous

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Καμάρη, Μόνικα
Φωτογράφος: Λαμπράκη, Μυρσίνη / Hoogstins, Douwe
Εκδόσεις: Myrsinis Editions
- Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2005
- Σελίδες: 207
- ISBN-13: 978-960-92291-4-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 9.13 € τιμή βιβλιοχώρας: 8.21  
-Esprit de la cuisine cretoise -Cuisine familiale et traditions -Recettes simples et faciles a realiser -Regime cretois et alimentation mediterraneenne -Magasins, boutiques et marches -Lexique de la gastronomie cretoise
ISBN13: 978-960-92291-4-2
Συγγραφέας: Λαμπράκη, Μυρσίνη
Εκδότης: Myrsinis Editions
Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2005
Σελίδες: 207
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 590 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο