La cuisine grecque et les cles de la sante

Le regime mediterraneen: Produits et recettes Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Κουκούλη, Ελένη
Φωτογράφος: Βαλαβάνης, Αλέξανδρος / Δεπόλλας, Γιώργος / Βαχαρίδης, Γιάννης
Εκδόσεις: Fotorama
- Χρονολογία Έκδοσης: 2003
- Σελίδες: 221
- ISBN-13: 978-960-7524-16-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 13.56 € τιμή βιβλιοχώρας: 12.20  
Ce livre vous initie a la cuisine saine de la Grece, la cuisine la plus representative du regime mediterraneen connu de tous. Huile d'olive, herbes sauvages, poissons, miel, yaourt, tahini, autant d'aliments qui composent l'ancestrale palette gustative de la Grece et qui, longtemps sous-estimes, reviennent aujourd'hui en force sur le devant de la scene, a travers les pages de cet etonnant ouvrage. Vous y trouverez plus de 160 photos et 110 succulentes recettes faciles a realiser inspirees d'une longue tradition gastronomique. [...]
ISBN13: 978-960-7524-16-4
Συγγραφέας: Βαλαβάνης, Αλέξανδρος
Εκδότης: Fotorama
Χρονολογία Έκδοσης: 2003
Σελίδες: 221
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 25χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 715 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ελληνικά