Healthy Greek Food

The Mediterranean Diet: Ingrediens and Recipes Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Angeles, Sunny A.
Φωτογράφος: Βαλαβάνης, Αλέξανδρος / Παζαΐτης, Δημήτρης / Δεπόλλας, Γιώργος / Βαχαρίδης, Γιάννης
Εκδόσεις: Fotorama
- Χρονολογία Έκδοσης: 2003
- Σελίδες: 222
- ISBN-13: 978-960-7524-15-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 13.04 € τιμή βιβλιοχώρας: 11.74  
This book is your guide to the healthy greek diet, the most dynamic version of what is known as the Mediterranean diet. Extra virgin olive oil, wild greens, fish, honey, yoghurt, bread, nuts: these nutritious, often underrated ingrediens which have been enjoyed since the days of the ancients Greeks feature in the easy yet delicious recipes of this exciting book.
ISBN13: 978-960-7524-15-7
Συγγραφέας: Βαλαβάνης, Αλέξανδρος
Εκδότης: Fotorama
Χρονολογία Έκδοσης: 2003
Σελίδες: 222
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 729 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ελληνικά