Greek Cuisine
An Easy Guide for All Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Λαμπράκη, Μυρσίνη
Μεταφραστής: Shugart, Diane
Φωτογράφος: Hoogstins, Douwe
Εκδόσεις: Ελληνικά Γράμματα
- Χρονολογία Έκδοσης: 2002
- Σελίδες: 160
- ISBN-13: 978-960-406-050-4
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Greek cuisine forms the basis of the Mediterranean diet, as the healthful foods traditionally consumed in Mediterranean countries has become known. The staples of the Greek kitchen - olive oil, vegetables, wild greens, fruit, and legumes - help prevent heart disease and other illness, but are also delicious to eat. Myrsini Lambraki, one of Greece' s leading culinary experts, brings the flavors of the Mediterranean and favorite dishes from the Greek mainland and islands right to your table with simple, easy-to-follow recipes in Greek Cuisine: An Easy Guide for All.
ISBN13: | 978-960-406-050-4 |
Συγγραφέας: | Λαμπράκη, Μυρσίνη |
Εκδότης: | Ελληνικά Γράμματα |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2002 |
Σελίδες: | 160 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 467 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |