Greek Cuisine

An Easy Guide for All Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Shugart, Diane
Φωτογράφος: Hoogstins, Douwe
Εκδόσεις: Ελληνικά Γράμματα
- Χρονολογία Έκδοσης: 2002
- Σελίδες: 160
- ISBN-13: 978-960-406-050-4
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 9.43 € τιμή βιβλιοχώρας: 9.43  
Greek cuisine forms the basis of the Mediterranean diet, as the healthful foods traditionally consumed in Mediterranean countries has become known. The staples of the Greek kitchen - olive oil, vegetables, wild greens, fruit, and legumes - help prevent heart disease and other illness, but are also delicious to eat. Myrsini Lambraki, one of Greece' s leading culinary experts, brings the flavors of the Mediterranean and favorite dishes from the Greek mainland and islands right to your table with simple, easy-to-follow recipes in Greek Cuisine: An Easy Guide for All.
ISBN13: 978-960-406-050-4
Συγγραφέας: Λαμπράκη, Μυρσίνη
Εκδότης: Ελληνικά Γράμματα
Χρονολογία Έκδοσης: 2002
Σελίδες: 160
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Βάρος: 467 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ελληνικά