Greek Cuisine
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Αλεξιάδου, Βέφα
Φωτογράφος: Δρακόπουλος, Γιώργος / Νικολέρη, Χρύσα Δ. / Αναστασιάδης, Ζαχαρίας Κ.
Εκδόσεις: Βέφα Αλεξιάδου
- Χρονολογία Έκδοσης: 2011
- Σελίδες: 160
- ISBN-13: 978-960-85018-6-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Here is the English edition of Vefa Alexiadou's spectacular collection of Greek specialities, which has served to revitalize this ancient cuisine for a whole new generation of cooks the world over. Here she invites you to her table laden with the tasty dishes of pulses, vegetables, fish, traditional, cheeses, and olive oil, key ingredients in the nutricius diet of the Eastern Mediterranean. These 300 authentic "life - tested" recipes have been adjusted to modern tastes without sacrificing traditional textures and flavors. Her imagination and skill at presentation are unequalled, her eye for color and detail unparalleled, proving that Greek cuisine is anything but rustic and plain. The information on Greek culture and food customs included in "Greek Cuisine" and its companion, "Greek Pastries & Desserts", makes these two volumes essential to any culinary library.
ISBN13: | 978-960-85018-6-7 |
Συγγραφέας: | Αλεξιάδου, Βέφα |
Εκδότης: | Βέφα Αλεξιάδου |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2011 |
Σελίδες: | 160 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 865 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |