Traditional Greek Cuisine

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Μαλλιάρης Παιδεία
- Χρονολογία Έκδοσης: 2010
- Σελίδες: 63
- ISBN-13: 978-960-457-451-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 3.17 € τιμή βιβλιοχώρας: 2.85  
Greek cuisine is known for its diversity and quality, and is considered one of the most popular cuisines of the Mediterranean. Wheat and its products, olive trees and olive oil, milk, vegetables, fruits, meat and fish has formed the basis of the Greek diet, from antiquity until our modern times. Greeks are regarded as gourmands;therefore food, by tradition, holds a prominent place in their daily lives. The Greek traditional cuisine covers a wide variety of tasty dishes, ptoduced with fresh and healthy ingredients that originate from the Greek land.
ISBN13: 978-960-457-451-3
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Εκδότης: Μαλλιάρης Παιδεία
Χρονολογία Έκδοσης: 2010
Σελίδες: 63
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 20χ14
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο
Σειρά: Mediterranean Diet