Journey Through Greek Culinary
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Ιωάννου, Σοφία
Μεταφραστής: Κατσαβούνη, Φανή
Φωτογράφος: Κοντός, Κώστας, φωτογράφος
Εκδόσεις: Παπαδήμας Εκδοτική
- Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2009
- Σελίδες: 240
- ISBN-13: 978-960-6791-65-9
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
[...] Into the pages of this book you'll get to know some of the tastiest, the most aromatic and characteristic recipes from each corner of the Greek territory.
The recipes are selected in such a way that they are easy in their execution. The quantity of the ingredients is calculated for 4 to 6 persons. Even traditional, these recipes are adapted in nowadays and correspond in the tasteful requirements of the modern consumer.
Good appetite!
(από τον πρόλογο του βιβλίου)
ISBN13: | 978-960-6791-65-9 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις: Από την αρχαιότητα έως σήμερα με πάνω από 300 συνταγές |
Συγγραφέας: | Ιωάννου, Σοφία |
Εκδότης: | Παπαδήμας Εκδοτική |
Χρονολογία Έκδοσης: | Μαΐος 2009 |
Σελίδες: | 240 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24x17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 681 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |