Evia: Tradition and Diet

A Collection of Recipes for Traditional Delicacies Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Επιμελητής: Καλέμης, Αλέξανδρος Δ.
Εκδόσεις: Ευβοϊκές Εκδόσεις Κίνητρο. Ε. Καλέμη
- Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2004
- Σελίδες: 160
- ISBN-13: 978-960-7103-32-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 12.18 € τιμή βιβλιοχώρας: 10.96  
Is it possible for a recipe book to be placed under a different light than that of a plain tool in the hands of the modern consumer? Sometimes these books, which from a first glance seem colorless, and dull texts with guidelines for the production of various recipes, may actually have a touch of romanticism, nostalgia for the past, just like those old photographs, which on their own can tell past, just like those old photographs, which on their own can tell a story. It is those stories and memories that help in keeping alive the traditions and the identity of a nation, a society. This book deals with the society of Evia, the most beautiful Greek area, which according to Isokrates, ...was superior to all the other Greek islands in its dominance at sea and in many other virtues. (from the introduction of the book)
ISBN13: 978-960-7103-32-1
Συγγραφέας: Κούκη, Τζούλια
Εκδότης: Ευβοϊκές Εκδόσεις Κίνητρο. Ε. Καλέμη
Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2004
Σελίδες: 160
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 21χ14
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 249 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο