Γλωσσάριο μαγειρικής

Γαστρονομικοί όροι, ιστορικές αναφορές Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Le Monde
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2008
- Σελίδες: 143
- ISBN-13: 978-960-87274-0-3
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 12.18 € τιμή βιβλιοχώρας: 12.18  
Το "Γλωσσάριο Μαγειρικής" είχε σαν γεννεσιουργό αιτία την ασυνεννοησία που επικρατεί στις κουζίνες και τις απορίες που προκαλούν τα βιβλία μαγειρικής λόγω των τεχνικών όρων, συχνά ξενικών. Είναι ένα βοήθημα για τον επαγγελματία, τον μαθητευόμενο, τον πεφωτισμένο γαστρονόμο και όποιον αγαπά τη μαγειρική και δεν θέλει να μένει με τις απορίες του για τα σωτέ-μπλανσί-πικέ-γκαρνί και άλλα ρεντουί. Η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και μόνο άγνοια ή υπερβολική ευκολία μας οδηγούν στην αυτούσια μεταφορά ξενικών λέξεων στο επαγγελματικό λεξιλόγιο.
ISBN13: 978-960-87274-0-3
Συγγραφέας: Γιώτης, Αλέξανδρος
Εκδότης: Le Monde
Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2008
Σελίδες: 143
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 21χ14
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Βάρος: 177 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο