Γλωσσάριο μαγειρικής
Γαστρονομικοί όροι, ιστορικές αναφορές Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Γιώτης, Αλέξανδρος
Εκδόσεις: Le Monde
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2008
- Σελίδες: 143
- ISBN-13: 978-960-87274-0-3
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Το "Γλωσσάριο Μαγειρικής" είχε σαν γεννεσιουργό αιτία την ασυνεννοησία που επικρατεί στις κουζίνες και τις απορίες που προκαλούν τα βιβλία μαγειρικής λόγω των τεχνικών όρων, συχνά ξενικών. Είναι ένα βοήθημα για τον επαγγελματία, τον μαθητευόμενο, τον πεφωτισμένο γαστρονόμο και όποιον αγαπά τη μαγειρική και δεν θέλει να μένει με τις απορίες του για τα σωτέ-μπλανσί-πικέ-γκαρνί και άλλα ρεντουί. Η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και μόνο άγνοια ή υπερβολική ευκολία μας οδηγούν στην αυτούσια μεταφορά ξενικών λέξεων στο επαγγελματικό λεξιλόγιο.
ISBN13: | 978-960-87274-0-3 |
Συγγραφέας: | Γιώτης, Αλέξανδρος |
Εκδότης: | Le Monde |
Χρονολογία Έκδοσης: | Οκτώβριος 2008 |
Σελίδες: | 143 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 21χ14 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 177 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |