Γαλλική κουζίνα

Τύπος: Βιβλίο
Μεταφραστής: Δασκαλάκη, Ελένη
Επιμελητής: Halsey, Kay
Εκδόσεις: Ελευθερουδάκης
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2009
- Σελίδες: 64
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 8.00 € τιμή βιβλιοχώρας: 8.00  
Καθεμία από τις πανέμορφες, ρομαντικές επαρχίες της Γαλλίας προτείνει τις δικές της σπεσιαλιτέ, που βασίζονται στο συνδυασμό των καλύτερων τοπικών προϊόντων... Γι' αυτό και η Γαλλική κουζίνα θεωρείται μία από τις καλύτερες στον κόσμο. Αυτή η συλλογή των κλασικών, αξεπέραστων συνταγών περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πίνες αλά προβενουάλ, μια πλούσια μπουγιαμπέσα, ένα σιγομαγειρεμένο κασουλέ και μια κρεμώδη νορμανδική τάρτα.
Πρωτότυπος Τίτλος: Regional French
Εκδότης: Ελευθερουδάκης
Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2009
Σελίδες: 64
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24x21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 278 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά
Σειρά: Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή