Κρυπτόλιθος

Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
- Χρονολογία Έκδοσης: 2014
- Σελίδες: 520
- ISBN-13: 9789604615988
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 15.42 € τιμή βιβλιοχώρας: 13.88  
ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ΧΑΜΕΝΟ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ
Προσπαθώντας να εντοπίσει τους αρχαιοκάπηλους που δολοφόνησαν τον ξάδερφό της, η καθηγήτρια Έμιλι Ουές αναζητά με τη βοήθεια του άντρα της, Μάικλ, ένα επικίνδυνο αντικείμενο: ένα αρχαίο "κλειδί", θαμμένο κάπου στην έρημο της Αιγύπτου, που μπορεί να προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές αν πέσει σε λάθος χέρια.
ΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Η κοσμοπολίτικη περιοχή Μαγκνίφισεντ Μάιλ του Σικάγο, πόλος έλξης εκατομμυρίων επισκεπτών κάθε χρόνο, είναι πιθανό να αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Μια ομάδα αιρετικών εξτρεμιστών ετοιμάζεται να τινάξει κυριολεκτικά στον αέρα την παρέλαση της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, καθώς ολοκληρώνει την κατασκευή ενός εκρηκτικού μηχανισμού που θα σπείρει τον όλεθρο σε ολόκληρη την πόλη.
ΜΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ
Η Έμιλυ, ο Μάικλ και ο αρχηγός της αίρεσης αγωνίζονται να φτάσουν πρώτοι στην Αίγυπτο. Οι μεν επιδιώκουν την τιμωρία των ενόχων, ο δε την πνευματική λύτρωση με τη μετατροπή μιας αρχαίας επαγγελίας σε σύγχρονη μάστιγα. Και είναι όλοι τους αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους...
Μετά τη "Χαμένη Βιβλιοθήκη", το νέο μυθιστόρημα του A. M. Dean υπόσχεται να συναρπάσει τους θαυμαστές του Dan Brown και τους λάτρεις των θρίλερ συνωμοσίας με καταιγιστική δράση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ISBN13: 9789604615988
Συγγραφέας: Dean, A. M.
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Χρονολογία Έκδοσης: 2014
Σελίδες: 520
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί