Tastes of Sacrifice
The Pig Feast on Mykonos Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Ρουσουνέλος, Δημήτρης
Εκδόσεις: Ίνδικτος
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2004
- Σελίδες: 142
- ISBN-13: 978-960-518-174-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
The pig-killing feast is the process-repeated each year so as to have become a custom -by which the products of the pig are prepared. Teamwork, gastronomic delights, celebration and song purge the custom of its central -albeit momentary- event, the killing of the beast. Indeed, these celebrations are an essential ingredient of pig-killing, providing the Dionysian current through which cultural matter flows direct from antiquity. [...]
ISBN13: | 978-960-518-174-1 |
Συγγραφέας: | Ρουσουνέλος, Δημήτρης |
Εκδότης: | Ίνδικτος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιούνιος 2004 |
Σελίδες: | 142 |
Εξώφυλλο: | Πανόδετο |
Σχήμα: | 19χ20 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 352 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |