Tastes of Sacrifice

The Pig Feast on Mykonos Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Ίνδικτος
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2004
- Σελίδες: 142
- ISBN-13: 978-960-518-174-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 18.91 € τιμή βιβλιοχώρας: 17.02  
The pig-killing feast is the process-repeated each year so as to have become a custom -by which the products of the pig are prepared. Teamwork, gastronomic delights, celebration and song purge the custom of its central -albeit momentary- event, the killing of the beast. Indeed, these celebrations are an essential ingredient of pig-killing, providing the Dionysian current through which cultural matter flows direct from antiquity. [...]
ISBN13: 978-960-518-174-1
Συγγραφέας: Ρουσουνέλος, Δημήτρης
Εκδότης: Ίνδικτος
Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2004
Σελίδες: 142
Εξώφυλλο: Πανόδετο
Σχήμα: 19χ20
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 352 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο