Το κρέας

Εξασφάλιση υγιεινής, επιλογή ποιότητας, τρόποι κοπής Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Μύρτος
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2013
- Σελίδες: 112
- ISBN-13: 978-960-6866-41-8
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 14.93 € τιμή βιβλιοχώρας: 13.44  
Πρόκειται για ένα βιβλίο - οδηγό που στόχος του είναι να διαμορφώσει μια όσο το δυνατόν πληρέστερη και πιο σαφή αντίληψη για το κρέας, γεγονός που θα βοηθήσει τόσο τον έμπορο στην επαγγελματική του δραστηριότητα όσο και τον καταναλωτή στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος.
ISBN13: 978-960-6866-41-8
Συγγραφέας: Κωτσέλης, Γιάννης
Εκδότης: Μύρτος
Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2013
Σελίδες: 112
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 309 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο