Το κρέας
Εξασφάλιση υγιεινής, επιλογή ποιότητας, τρόποι κοπής Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Κωτσέλης, Γιάννης
Εκδόσεις: Μύρτος
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2013
- Σελίδες: 112
- ISBN-13: 978-960-6866-41-8
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Πρόκειται για ένα βιβλίο - οδηγό που στόχος του είναι να διαμορφώσει μια όσο το δυνατόν πληρέστερη και πιο σαφή αντίληψη για το κρέας, γεγονός που θα βοηθήσει τόσο τον έμπορο στην επαγγελματική του δραστηριότητα όσο και τον καταναλωτή στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος.
ISBN13: | 978-960-6866-41-8 |
Συγγραφέας: | Κωτσέλης, Γιάννης |
Εκδότης: | Μύρτος |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιανουάριος 2013 |
Σελίδες: | 112 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 309 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |