Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Αλεξιάδης, Αναστάσιος Δ.
Εκδόσεις: Le Monde / Les Livres du Tourisme
- Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2005
- Σελίδες: 183
- ISBN-13: 978-960-87274-8-9
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
 
ISBN13: | 978-960-87274-8-9 |
Συγγραφέας: | Αλεξιάδης, Αναστάσιος Δ. |
Εκδότης: | Le Monde / Les Livres du Tourisme |
Χρονολογία Έκδοσης: | Δεκέμβριος 2005 |
Σελίδες: | 183 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 21χ23 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Είδος: | Βιβλίο |