Μαθήματα ανατομίας και τεμαχισμού για επαγγελματίες chefs

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Le Monde / Les Livres du Tourisme
- Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2005
- Σελίδες: 183
- ISBN-13: 978-960-87274-8-9
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 21.00 € τιμή βιβλιοχώρας: 18.90  
 
ISBN13: 978-960-87274-8-9
Συγγραφέας: Αλεξιάδης, Αναστάσιος Δ.
Εκδότης: Le Monde / Les Livres du Tourisme
Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2005
Σελίδες: 183
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 21χ23
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Είδος: Βιβλίο