Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Ραμαντάνης, Σπυρίδων
Εκδόσεις: Σύγχρονη Παιδεία
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2006
- Σελίδες: 304
- ISBN-13: 978-960-357-073-8
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Το ανά χείρας πόνημα αποτελεί τη δεύτερη έκδοση του βιβλίου "Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων", που είχε εκδοθεί το έτος 1999. Έχουν διορθωθεί παραβλέψεις της πρώτης έκδοσης, έχουν επικαιροποιηθεί σχετικά νομοθετικά δεδομένα και έχει προστεθεί στο έβδομο κεφάλαιο το θέμα: "Προτάσεις προληπτικών μέτρων ελέγχου για την παραγωγή μικροβιολογικώς σταθερών αλλαντικών ωρίμανσης".
Όπως και στην πρώτη έκδοση, ο γράφων πιστεύει ότι το πόνημα αυτό θα βοηθήσει στη διδασκαλία του αντίστοιχου μαθήματος στη Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών, όπως επίσης και όσους ασχολούνται στην πράξη με το διαπραγματευόμενο αντικείμενο. [...]
(από τον πρόλογο του συγγραφέα)
ISBN13: | 978-960-357-073-8 |
Συγγραφέας: | Ραμαντάνης, Σπυρίδων |
Εκδότης: | Σύγχρονη Παιδεία |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιανουάριος 2006 |
Σελίδες: | 304 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24x17 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 725 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |