Αρτυματικά και αρωματικά λαχανικά

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Ζήτη
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2018
- Σελίδες: 168
- ISBN-13: 978-960-456-500-9
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 26.50 € τιμή βιβλιοχώρας: 23.85  
Στο βιβλίο αυτό αναπτύσσονται πρακτικές καλλιέργειας, παραγωγής και χρήσης των κυριότερων αρτυματικών και αρωματικών λαχανικών που χρησιμοποιούνται σχεδόν καθημερινά στην ελληνική κουζίνα (άνηθος, δυόσμος, εστραγκόν, κάρδαμο, κρίταμος, κύμινο, μαϊντανός, μάραθος, σέλινο, σκόρδο, στέβια, σχοινόπρασο, σχοινόσκορδο και τριγωνέλλα). Τα αρτυματικά και τα αρωματικά λαχανικά χρησιμοποιούνται φρέσκα, αποξηραμένα ή αλεσμένα σε όλες τις σαλάτες και τα φαγητά. Είναι πλούσια σε ανόργανα στοιχεία (Fe, Ca, K, Mg, P) και βιταμίνες (A, B C, D, E, K), βελτιώνουν την εμφάνιση και τη γευστικότητα των φαγητών και των εδεσμάτων. Μαζί με τα παραδοσιακά προϊόντα διαμορφώνουν μοναδική γαστρονομική συνήθεια, συντηρούν την πολιτιστική κληρονομιά, έλκουν το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών και συμμετέχουν στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Προσφέρονται για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και δίνουν διέξοδο στην απασχόληση νέων αγροτών.
ISBN13: 978-960-456-500-9
Συγγραφέας: Μπλέτσος, Φώτιος A.
Εκδότης: Ζήτη
Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2018
Σελίδες: 168
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 26χ21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο