Τεχνολογία ζαχαροπλαστικής
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Schild, Egon
Μεταφραστής: Παπαφράγκου, Πολυάννα
Εκδόσεις: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
- Χρονολογία Έκδοσης: 2003
- Σελίδες: 222
- ISBN-13: 978-960-331-324-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Περιέχει:
-Ζυμάρια μαγιάς
-Ζυμάρια σε φύλλο
-Μαλακά ζυμάρια
-Ζυμάρια μορφής χυλού
-Ζυμάρια αμυγδαλωτών
-Ζυμάρια με αυγά
-Καβουρδισμένα ζυμάρια
-Ψησίματα και μέθοδοι παρασκευής
-Επικαλύψεις
-Τάρτες και επιδόρπια
-Παγωτά
-Συνταγές ζαχαροπλαστικής
ISBN13: | 978-960-331-324-3 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Der Junge Backerin: Lehrbuch fur die Berufsausbildung |
Συγγραφέας: | Schild, Egon |
Εκδότης: | Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2003 |
Σελίδες: | 222 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 430 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | γερμανικά |
Σειρά: | Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων |