Τεχνολογία ζαχαροπλαστικής

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Παπαφράγκου, Πολυάννα
Εκδόσεις: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
- Χρονολογία Έκδοσης: 2003
- Σελίδες: 222
- ISBN-13: 978-960-331-324-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 12.18 € τιμή βιβλιοχώρας: 12.18  
Περιέχει: -Ζυμάρια μαγιάς -Ζυμάρια σε φύλλο -Μαλακά ζυμάρια -Ζυμάρια μορφής χυλού -Ζυμάρια αμυγδαλωτών -Ζυμάρια με αυγά -Καβουρδισμένα ζυμάρια -Ψησίματα και μέθοδοι παρασκευής -Επικαλύψεις -Τάρτες και επιδόρπια -Παγωτά -Συνταγές ζαχαροπλαστικής
ISBN13: 978-960-331-324-3
Πρωτότυπος Τίτλος: Der Junge Backerin: Lehrbuch fur die Berufsausbildung
Συγγραφέας: Schild, Egon
Εκδότης: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χρονολογία Έκδοσης: 2003
Σελίδες: 222
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 29χ21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 430 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: γερμανικά
Σειρά: Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων