Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική
Δημιουργικές γεύσεις με απλές και σύνθετες συνταγές Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Πρωτοψάλτης, Αναστάσιος / Παγιατάκης, Θεόδωρος / Ζησόπουλος, Α.
Εκδόσεις: Le Monde
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2002
- Σελίδες: 349
- ISBN-13: 978-960-86928-8-6
- Τόμος: 1
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Σκοπός του βιβλίου είναι να δώσει σε όλους τους αναγνώστες τη δυνατότητα όχι μόνο να παρασκευάσουν τις συνταγές, που περιγράφονται σε απλά στάδια με φωτογραφίες και σχέδια, αλλά και να τους μεταδώσει τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τις πρώτες ύλες, τις διαφορετικές μεθόδους παρασκευής, τη σωστή χρήση των σκευών και του εξοπλισμού, την ασφαλή συντήρηση των παρσκευασμάτων. Οι δύσκολες παρασκευές γίνονται εύκολα κατανοητές και πραγματοποιούνται ακολουθώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία. Με αυτό τον τρόπο το επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι εξασφαλισμένο, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των πρώτων υλών και του εξοπλισμού.
ISBN13: | 978-960-86928-8-6 |
Συγγραφέας: | Ζησόπουλος, Α. |
Εκδότης: | Le Monde |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιανουάριος 2002 |
Σελίδες: | 349 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 31χ24 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 1990 γραμμάρια |
Τόμοι: | 2 |
Είδος: | Βιβλίο |