Φτιάχνοντας ονειρεμένα παγωτά

Εύκολα παγωτά και σορμπέ για όλες τις εποχές Τύπος: Βιβλίο
Μεταφραστής: Λογοθέτη, Ελισώ
Εικονογράφος: Koska, Anna
Φωτογράφος: Garrett, Michelle / Duncan, James / Allwright, Edward
Επιμελητής: Lorenz, Joanna
Εκδόσεις: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
- Χρονολογία Έκδοσης: 1999
- Σελίδες: 63
- ISBN-13: 978-960-14-0030-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 12.74 € τιμή βιβλιοχώρας: 11.47  
- Γεύσεις για όλα τα γούστα και τις περιστάσεις, από τα πιο κλασικά παγωτά μέχρι τα λαχταριστά σορμπέ και τις γρανίτες, τα σπέσιαλ παγωτά και τα παγωμένα ροφήματα. - Διαχρονικές συνταγές, όπως παγωτά Βανίλια, Σοκολάτα και Φουντούκι, αλλά και σύγχρονες γεύσεις, όπως παγωτά με Μαύρο Ψωμί και Λουκούμι. - Παγωτά με φρέσκα φρούτα που συμπεριλαμβάνουν Σορμπέ Καρπούζι, Γρανίτα Πορτοκάλι και Παγωμένη Τερίν Μήλου και Βατόμουρου. Δροσιστικά ροφήματα, όπως Γρανίτα από Καφέ και Πίνια Κολάδα που Κοκκινίζει. - Μια κατατοπιστική εισαγωγή που καλύπτει τις βασικές τεχνικές παρασκευής παγωτού, ενώ κάθε συνταγή παρουσιάζεται βήμα προς βήμα, μαζί με μια φωτογραφία από κάθε δημιουργία.
ISBN13: 978-960-14-0030-3
Πρωτότυπος Τίτλος: Making dream ice cream
Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Χρονολογία Έκδοσης: 1999
Σελίδες: 63
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 21χ21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 413 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Σειρά: Λευκώματα